Hinnasto

Exuviance-kasvohoidot

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance- kasvohoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa: vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista.

Sarjahoitona suosittelemme 6-10 kertaa, ylläpitona 1-2kk välein mutta jo yhdelläkin hoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia aikaan.

Damu Deluxe (75-90min)

Ylellinen, rentouttava, solujen uusiutumista stimuloiva kasvohoito ikäntymisen merkkejä vastaan. Erittäin kosteuttava, virkistää jännittyneitä ja väsyneitä kasvojen lihaksia, ehkäisee epätasaista pigmentaatiota. Kultanaamio jatkaa hoitamista 3-4vk hoidon jälkeen laktobionisen hapon ansiosta

Hoito sis:puhdistus, boosteri, AHA-kuorinta, kulmien muotoilu, kasvo-, kaula-, decolletehieronta, kultanaamio, hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

115€

Firming Damu (60min)

Rentouttava kasvojen tehohoito aikuiselle iholle. Kiinteyttävä, elvyttävä, ihoa uudistava kasvohoito joka ehkäisee ohuita juonteita
Hoito sis:puhdistus, AHA-kuorinta, kulmien muotoilu, elvyttävä kasvo/kaulahieronta, perfect firming-naamio, collagenseerumi,hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

88€

Glowing Damu (60min)

Pigmenttiä tasoittava, ihoa heleyttävä, kirkastava hoito samealle, väsyneelle iholle. Virkistystä kaikille ihotyypeille.
Hoito sis:puhdistus, Aha-kuorinta, kulmien muotoilu, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, elvyttävä hieronta, optilight-whitening-naamio, seerumi, hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

88€

Classic Damu (60min)

Puhdistava, elvyttävä hoito joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Stimuloi solujen uusiutumista, kuorii, kosteuttaa ja ravitsee ihoa ehkäisten ohuita juonteita. Ehkäisee epätasaista pigmentaatiota ja epäpuhtauksia
Hoito sis: puhdistus, AHA-kuorinta, kulmien muotoilu, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, seerumi, hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

88€

Instant Damu (30-45min)

Nopea, rentouttava, piristävä hoito joka kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille
Hoito sis:puhdistus, AHA-kuorinta, naamio, hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

59€

Pure Damu (60-75min)

Syväpuhdistava hoito aknelle, epäpuhtaalle ja/tai rasvaiselle iholle. Vähentää epäpuhtauksia, hillitsee talineritystä, kirkastaa ihoa. Tehokas hoito mekaanisella puhdistuksella ehkäisee epäpuhtauksien syntyä. Hoito sis:puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, seerumi, hoitovoide, hoitava pohjustusvoide

 69€

Urban Damu ( 60min ) Kasvohoito miehille

Ihotyypin mukainen kasvohoito miehille. Hoito sisältää Exuviance Purifying Cleansing Gel 30ml puhdistustuotteen kasvojen ja vartalon iholle. Tuote soveltuu myös partageeliksi. Suositus parran ajolle on väh. 24h ennen toimenpidettä.

Hoito sis: puhdistus, AHA-kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, seerumi, hoitovoide

88€

Hoitoihin mahdollista lisätä:

-Exuviance boosteri (puhdistava tai kiinteyttävä) +10€
-Timanttikuorinta +15€
-Ultraäänikuorinta +15€
-Hieronta n. 10min +10€
-Kiinteyttävä Ultrasound-käsittely +20€

Laitekasvohoidot

Timanttihionta (60min)

Ihoa uudistava, kirkastava, tasoittava laitehoito. Hionta parantaa tehoaineiden imeytymistä ihoon ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Tasoittaa arpia ja ihon sävyä. Kasvot käsitellään eri kokoisilla hoitopäillä läpi kolmeen kertaan, lisäksi täsmähoitona silmänympärys- ja huulenympärysiho, juonteet.

Hoito sis:puhdistus, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoide

Vasta-aiheet hoidolle: Allerginen- tai auringonpolttama iho, kasvaimet/tunnistamattomat ihomuutokset, Roaccutan, erityisen ohut tai herkkä iho.

75€

Ultraäänihoito (60min)

Syväpuhdistava, raikastava hoito. Nostaa hellävaraisesti huokosista epäpuhtauksia ihon pintaan ilman epämiellyttävää tunnetta.
Hoito sis: puhdistus, kuorinta,tarvittaessa mekaaninen puhdistus, tehoseerumi+imeytys, naamio, rauhoittava käsittely, loppuvoide

Vasta-aiheet hoidolle: Pahanlaatuiset ihomuutokset, tulehdukset, syöpä, sydämentahdistin, implantit, täyteaineet, kauneusleikkaus(varoaika), raskaus, kilpirauhasen liika-ja vajaatoiminta.

 75€

Ultrasound (60min)

Kiinteyttävä, heleyttävä hoito. Tasoittaa ihon väriä, kirkastaa ja vaalentaa maksaläiskiä. Vähentää turvotusta kasvoilla.
Hoito sis:puhdistus, kuorinta (timantti/ultrascrub), ultrasound-käsittely 15min, naamio, loppuvoide

Vasta-aiheet hoidolle: Oireinen sydänsairaus, verenvuototauti, akuutit sairaudet, epänormaali verenpaine, kasvaimet, tunnoton ihoalue, tulehdustaudit, heikko fyysinen kunto, voimakas couperosa, tarttuvat taudit, raskaus, plastiikkakirurgiset toimenpiteet, silikoni, täyteaineet ja istutetut metallit hoitoalueella.

 75€

Vartalohoidot

Damun selkähoito (75min)

Syväpuhdistava ja rentouttava hoito. Ehkäisee epäpuhtauksia ja hillitsee talineritystä. Tasoittaa pigmenttimuutoksia. Sisältää perusteellisen mekaanisen puhdistuksen selän iholla AHA-kuorinnan jälkeen ja hieronnan hoitavalla hierontavoiteella joka kosteuttaa ja kuorii ihoa ja stimuloi solujen uusiutumista.

Hoito sis:puhdistus, AHA-kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, voide

69€

Damun osavartalohoito (30-45min)

Solujen uusiutumista stimuloiva, kuoriva hoito joka kohdistetaan vartalon ongelma-alueelle esim.käsivarsissa/reisissä esiintyvän sarveistappien (keratosis pilaris) hoitoon. Punoittaville arville, repeämille, pigmenttimuutoksille.

Hoito sis: puhdistus, AHA-kuorinta, voide

 49€

Damun käsihoito (45-60min)

Miellyttävä hoito jossa kuoritaan käsien iho AHA-kuorinnalla ja hierotaan. Kynsinauhat puhdistetaan ja muotoillaan, kynnet viilataan ja lakataan kirkkaalla hoitolakalla. Käsien ihosta tulee pehmeä, kirkas, sileä ja jäntevä.

Hoito sis: puhdistus, AHA-kuorinta,kynsien ja kynsinauhojen hoito,kirkas hoitolakka, hieronta, tehohoito-käsivoide

 58€

Damun Decollete-hoito (45-60min)

Täsmähoito kaulan ja decolleten iholle.
Hoito sis: puhdistus, booster, AHA-kuorinta, hieronta massage cremellä, plump perfect firming-naamio, seerumi, neck cream, päivävoide (sis.SK)

 59€

Lymfasukka (imupainesukka)

Parantaa lymfakiertoa, poistaa ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita kehosta. Perustuu pumppaavaan paineilmapuristeluun. Hoito on erittäin rentouttava, mutta myös kuntouttava sekä esteettinen hoitomuoto joka parantaa kudoksen ulkonäköä kosmeettisesti. Kiinteyttää ja stimuloi lihaksia ja jänteitä vahvistamalla sidekudoksia ja poistaa väsymyksen tunnetta alaraajoista. Valittavanasi on joko alaraajojen hieronta tai alaselkä/vatsa-alueen hieronta. Mahdollista toteuttaa myös kasvohoidon aikana* (*kts.hinta kasvohoito-kohdasta)

Vasta-aiheet hoidolle: kehon tulehdustilat, epilepsia, kasvaimet, sydämentahdistin, sydän- ja verisuonisairaudet.

 30min 30€

60min 49€

Lämmin Bambukeppihieronta

Lämpöisillä bambukepeillä tehtävä hieronta on kokonaisvaltaista syvien lihasten hierontaa.
Vaikuttaa lihasjumien ja kipujen vähenemiseen, lisää lihasten ja nivelten joustavuutta,  nopeuttaa kuona-aineiden poistumista ja vilkastuttaa lymfakiertoa. rentouttaa ja helpottaa stressiä ja on erittäin miellyttävää.

 30min 49€

60min 69€

 Ihonhoitopaketti

5 x 30min lymfasukkahoito, Exuviance Body Tone Firming Concentrate, kuivaharjauskinnas ja ihonhoito-opas. ( norm. hinta 235€ )

 190€

 

Sokerointi

Huomioithan tullessasi sokerointiin:
-ei kosteusvoidetta iholle samana päivänä
-ihon säännöllinen kuorinta (ei 1-2vrk ennen)
-karvan tulee olla vähintään 2mm pitkää
-sokeroitavan alueen tulee olla terve, esim. palanutta ihoa ei sokeroida
-Roaccutanin (isotretinoli-valmisteiden) käyttö vasta-aiheena sokeroinnille
-sokerointi tehdään tatuointien päältä asiakkaan omalla vastuulla

Sokeroinnin jälkeen:
-Vältä hikoilua sokerointialueella, aurinkoa/solariumia 24h
-vältä ihon kuorimista sokeroinnin jälkeen 3 päivää. Tämän jälkeen suosittelemme kuorintaa 1-3 kertaa viikossa alueesta riippuen
-vältä hajuvesiä, deodoranttia tai itseruskettavia sokerointialueelle 24h -kosteuta ihoa päivittäin
-Antihistamiini tarvittaessa

5 sokerointia/kk

Valitse vapaasti näistä: brassi, sääret, kainalot, kasvot, käsivarret, olkavarret, selkä, rinta, vatsa, pakarat. Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla.

150€

Naisten brassi/ hollywood

Karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan edestä ja takaa tai jätetään pieni alue asiakkaan toiveesta riippuen.

 56€

Bikini

Karvoitus poistetaan alueelta joka jää perinteisten bikinien ulkopuolelle.

29€

Pakarat

29€

Kainalot

 25€

Sääret tai reidet

 39€

Sääret ja reidet

62€

Rinta ja vatsa

 39€

Selkä

39€

Kyynärvarret tai olkavarret

29€

Kyynär- ja olkavarret

39€

Huuli/leuka/poski

15€

Huuli, leuka & poski

 25€

 

 

Ripset ja kulmat

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus (sis.värjäys)

Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus. Käsittely on myrkytön, hypoallergeeninen, parabeeniton ja formaldehyditon. Ei testattu eläimillä. Käsittelyssä käytettävä ”liima” on peräisin kasvien aminohapoista ja on 100% sokeriruokoa. Tulethan taivutuksiin puhtailla ripsillä, parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Emme suosittele taivutuksia raskaana oleville tai imettäville.

85€

Yumi Lashes – ripsien kestotaivutus (sis.värjäys) kulmien värjäyksellä

Täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus. Käsittely on myrkytön, hypoallergeeninen, parabeeniton ja formaldehyditon. Ei testattu eläimillä. Käsittelyssä käytettävä ”liima” on peräisin kasvien aminohapoista ja on 100% sokeriruokoa. Tulethan taivutuksiin puhtailla ripsillä, parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Emme suosittele taivutuksia raskaana oleville tai imettäville.

95€

Ripsien pidennys klassinen

Yksi ripsikuitu kiinnitetään yhteen omaan ripseen. Ripset suunnitellaan asiakkaan mukaan. Tulethan ripsiajalle puhtain ripsin, kaikenlainen lika, rasva ja meikin jäämät heikentävät liimasidosta. Pese kasvot öljyttömällä puhdistustuotteella noin 30-60min ennen aikaa. Saman päivän aikana ei tulisi käyttää ripsiväriä. Välttele muutamaa päivää aiemmin öljypitoisten tuotteiden käyttöä puhdistustuotteissa sekä rasvoissa silmänympärys iholla.
Takuu edellyttää että ennen ripsien laittoa sekä jälkeen on noudatettava kotihoito-ohjeita. 

90€

Ripsihuolto klassinen 60min-120min

Huoltoväli 2-4 viikkoa. 

49-69€

Ripsipidennysten poisto

30€

Kulmien muotoilu

 15€

Kulmien värjäys ja siistiminen

17€

Ripsien värjäys

17€

Kulmien ja ripsien värjäys

Sis. kulmien siistimisen

20€

 

Ehostus

Päivämeikki

45€

Juhlameikki

65€

PERUUTUKSET TULEE TEHDÄ VIIMEISTÄÄN 24H ENNEN HOIDON ALKUA. ALLE 24H PERUUTETUISTA AJOISTA PERITÄÄN 50% HOIDON HINNASTA. KOKONAAN PERUUTTAMATTOMASTA AJASTA ON DAMU KAUNEUSKLINIKALLA OIKEUS PERIÄ KOKO HOIDON HINTA.